Ординација

Дерматолошко естетска ординација „Д-р Анчевски“ нуди широка палета на услуги со примена на современа опрема:

 • Дерматолошки консултативни прегледи
 • Дијагностика и терапија
 • Компјутеризирана дерматоскопија
 • Доплер дијагностика
 • Алерголошки тестирања
 • Склерозирање на проширени вени
 • Електрокаутеризација
 • Радиобранови
 • ПУВА терапија
 • Озонотерапија
 • Микродермоабразија
 • Ласерски третмани
 • Хемиски пилинг
 • Мезотерапија
 • Ботокс
 • Филери
 • Дерматолошка козметологија

Во одринацијаta „Д-р Анчевски“ услугите ги нудат врвни дерматолози со долгогодишно искуство стекнато во нашата земја и во светски центри.
Консултации и прегледи се вршат секој работен ден од 9 до 20 часот и во сабота од 10 до 14 часот.

© 2009-2012 д-р АНЧЕВСКИ. Сите права се задржани.